Regndroppstekniken kommer från forskning med eteriska oljor som antimikrobiska medel av naturläkaren Dr. Gary Young på 1980-talet. Regndroppstekniken blandar massage och essentiella
terapeutiska oljor för att få kroppen i total balans.

Vad är Regndroppsmassage?
Regndroppstekniken är en balanserande, avslappnande och renande behandlingsmetod som bl.a. hjälper till att korrigera defekter i ryggradens kurvatur. Det unika med behandlingen är dess kraftfulla effekt då bara ekologiska, eteriska och essentiella oljor av terapeutisk grad används. 
Endast 2 % av jordens essentiella oljor sägs vara av terapeutisk grad och det är de minutiöst kontrollerade oljorna från ”Young Livings” som bl.a. används i denna behandling. 

Regndroppsmassagen kan bl.a. vara välgörande för:
* immunförsvaret 
* att hjälpa till vid kyfos, lordos och skolios
* andra ryggbesvär 
* att bli av med stress 
* välbefinnande och avslappning 
* värk i leder m.m.

Hur går det till?
Vid regndroppsmassagen används nio av ”Young Livings” fina eteriska oljor, så rena att man kan använda dem outspädda på huden och de kan användas av alla. Oljorna masseras in på fötternas viktiga zoner med vitaflex tekniken. Sedan droppas de över ryggraden och arbetas in med fjäderlätta rörelser över ryggen. En våt, varm handduk läggs på som hjälper in oljorna ännu mer.
Behandlingen tar ca 45-60 min.
Genom regndroppsbehandlingens milda applikationer balanseras kroppen. Med de kraftfulla oljorna sätts en avslappnings- och reningsprocess igång.

Resultatet kan vara i timmar, dagar eller till och med år, helt beroende på varje enskild person och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är, desto kortare tid stannar resultatet. Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad och leder i flera dagar som resultat av denna massage.


Pris: 800 kr
Du får 300 kr rabatt på var femte behandling!

Tidsbokning: 073-938 27 24 eller info@silfverstudion.se